Deelnemers

De deelnemers aan de Editie  2017 zijn:

 

Dragen en Voeden: www.dragen-en-voeden.nl

Blog en forum over Natuurlijk Ouderschap.
Lees de verhalen van ouders op ons blog en klets gezellig mee op het forum.
We praten over doeken & dragers, (borst)voeding, wasbare luiers, bzc, opvoeding, onderwijs en nog veel meer!

Duizendhout: www.duizendhout.nl

Robuuste, unieke houten woonaccessoires verkopen wij in onze webwinkel. Maar ook veilig, mooi speelgoed en bijzondere cadeaus voor hem en haar.

Feilloos Leven: www.feilloosleven.nl 

Feilloos Leven staat voor een bewuste zwangerschap en bewust ouderschap. Graag helpt Inge (toekomstige) ouders kennis en ervaring op te doen en uiteindelijk hun eigen weg hierin te kiezen.

Gezondheidspraktijk Vitalis: www.betereleefstijl.nl 

Met Gezondheidspraktijk Vitalis pak je gezondheidsklachten op een natuurlijke manier aan volgens de orthomoleculaire geneeskunde en door middel van de wikkeltherapie. Geschikt voor jong en oud!

Grebbeveld Schapen & zo: www.grebbeveld.nl
Bij Grebbeveld Schapen &zo vilten we de geschoren vachten van onze eigen schaapskudde op een laag wolvlies. 100% wol, en 100% vegetarisch, want de schapen lopen nog rond!

De Groene Vrouw: www.groenevrouw.nl 

100% natuurlijke, handgemaakte huidverzorgingsproducten en de beste voedingssupplementen volgens de Groene Vrouw.

De Groene Wolk: www.degroenewolk.nl

Een jong bedrijf met handgemaakte, duurzame en biologische baby- en kinderkleding, maar ook diverse andere groene artikelen. Voor een groene toekomst!

Hugs & Things: www.hugsandthings.nl 

Hugs&Things verkoopt handgemaakte kauwsieraden en bijtspeelgoed van siliconen. Ook kun je er losse materialen krijgen, om zelf een ketting of speelkoord van te maken

IkSamen: www.iksamen.nl

IkSamen, voor enthousiaste, onderzoekende moeders! IkSamen organiseert avondenreeksen rondom innerlijke scholing en geboorteverhalen. Ook zijn er themadagen met de onderwerpen Natuurlijke Babyverzorging, Geboorteverhalen en Gezonde ouders, gezonde kinderen.

Jo-anne Vrouwencoach: www.joannevrouwencoach.com 

Vrouwencoach Jo-Anne van de Bor begeleid vrouwen die door zwangerschap, bevalling of moederschap (tijdelijk) uit balans zijn. Denk aan angst voor de bevalling, zorgen in de zwangerschap, onzekerheid na de geboorte, enz. Je bent niet de enige en het kan heel waardevol zijn als er iemand een stukje met je mee wandelt zodat je weer in je kracht komt te staan!
Mama Mañana: www.mamamanana.nl

Borstvoedingskleding voor hippe vrouwen. Snel, gemakkelijk en discreet voeden en er ook vrouwelijk uitzien! Eerlijk geproduceerd, en gemaakt van vrolijke stoffen die heerlijk zitten

Nanaaja: www.nanaaja.com 

Bij Nanaaja vinden bijzondere kruiden (van biologische oorsprong) elkaar in heerlijke theemengsels die met de hand en met liefde samengesteld zijn. Kijk op de website voor de kinder- en zwangerschapstheeën, andere unieke mengsels, losse kruiden en meer

Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken: www.nvkp.nl 

Vaccineren is een keuze, uw keuze, geen plicht! En het is uw verantwoordelijkheid! Laat u informeren over vaccineren! Lees de bijsluiter voor u een keuze maakt. De NVKP geeft informatie over ziekten en vaccins.

Op het gevoel: www.ophetgevoel.nl

Wil je weten wat je eigen placenta voor je kan betekenen voor het herstel na de bevalling? José Klompenmaker beantwoordt al je vragen. Gespecialiseerd in het maken van smoothies, capsules of tinctuur direct na de bevalling.

Ria Suyderhoud Yoga: www.riasuyderhoud.nl

Cursussen in yoga, dans en bewegingsexpressie 

Salus Floradix: www.salus.nl

Je ijzerwaardes op peil, ook tijdens de zwangerschaps- en borstvoedingsperiode

Shop4mama: www.shop4mama.nl

Kleding en lingerie voor de zwangere- en borstvoedende vrouw

Stichting Baby Hope: www.stichtingbabyhope.org

Stichting Baby Hope zamelt kraammaterialen in voor projecten in Afrika, Zuid-Amerika, India en Oost-Europa

Stichting Babyspullen: www.stichtingbabyspullen.nl

Stichting Babyspullen verzamelt landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen en maakt daar babystartpakketten van, voor (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben 

Stichting MommaLuv: www.mommaluv.nl

De geboorte van een baby gaat bij ons in het westen vaak gepaard met een overvloed aan spullen waarvan we meer dan de helft niet nodig hebben. MommaLuv biedt je de kans om hier verandering in te brengen.

Vereniging Borstvoeding Natuurlijk: www.facebook.com/BVnatuurlijk

Voor alles wat je weten wil over borstvoeding geven

Vrije Geboorte: annamyrte.org