Klantenservice

Contact

De Bewuste Box is een initiatief van Antroposofisch Leven.

Antroposofisch Leven
Timmermeesterslaan 23
8014 EJ  ZWOLLE
KvKnr: 60268212
BTWnr: 176924462B01

www.antroposofischleven.nl

Voor vragen, opmerkingen, tips en/of klachten kun je ons altijd mailen op bewustebox@antroposofischleven.nl  We streven ernaar om jouw mail binnen drie werkdagen te beantwoorden en zullen altijd ons uiterste best doen om jou naar tevredenheid verder te helpen.

Lees hieronder meer over:

  • Bestellen, betalen en annuleren
  • Ophalen op de Ouders Natuurlijk Beurs
  • Verzending
  • Verzendkosten binnen en buiten Nederland
  • Beschadiging en verlies tijdens verzending
  • Retourneren
Bestellen, betalen en annuleren

Je kunt de Bewuste Box per mail bij ons bestellen; geef altijd duidelijk aan hoeveel Bewuste Boxen je wilt ontvangen, wat je adres is en of je van plan bent je bestelling bij ons op te halen of te laten verzenden. Bij bestelling van de Bewuste Box ontvang je van ons per kerende mail een ontvangstbevestiging  en reserveren wij het gewenste aantal Bewuste Boxen voor jou, mits deze nog beschikbaar zijn. Is de Bewuste Box inmiddels uitverkocht, dan informeren we jou daarover in onze ontvangstbevestiging.

Zo gauw de betreffende editie ingepakt kan worden, sturen wij je een vervolgmail met nadere informatie en de vraag of je definitief kiest voor verzending dan wel ophalen van de Bewuste Box.

Je bent vrij om je bestelling te allen tijde te annuleren, mits wij de Bewuste Box nog niet hebben verstuurd.  Stuur ons hiervoor een mail; wij zullen je annulering per kerende mail bevestigen. Heb je de Bewuste Box al ontvangen voordat je besloot om te annuleren? Zie voor retournering de informatie onder aan deze pagina.

Ophalen op de Ouders Natuurlijk Beurs/ in Zwolle

Wij nemen niet meer, zoals voorheen, deel aan de Ouders Natuurlijk Beurs; de Bewuste Box is uitsluitend nog online te bestellen en te betalen. Woon je in de buurt van Zwolle en wil je de Bewuste Box graag bij ons ophalen? Mail ons dan voor een afspraak.

Verzending

Kies je voor verzending, dan informeren wij je per mail wanneer de Bewuste Box beschikbaar komt, en verzoeken wij je om het bedrag van jouw bestelling plus verzendkosten over te maken op ons rekeningnummer. Let op: doe dit pas als wij je de mail hierover hebben gestuurd en niet op eigen initiatief. Na ontvangst van jouw betaling versturen wij jouw bestelling via PostNL. Wij doen dit standaard op maandag en donderdag.

Verzendkosten binnen Nederland

De verzendkosten bedragen € 6,95 binnen Nederland; er kunnen maximaal 4 Bewuste Boxen in één pakket verzonden worden. De meerkosten voor verzending zijn een bijdrage voor de totale verpakkings- en verzendkosten; binnen Nederland versturen wij jouw pakket altijd aangetekend.

Verzendkosten buiten Nederland

De verzendkosten buiten Nederland zijn afhankelijk van het land waar je het pakket naartoe wilt laten sturen; de prijs daarvan ontvang je op aanvraag per mail.

Het beschadigen of zoekraken van een bestelling tijdens verzending

Je bestelling verzenden wij via PostNL. Mocht je pakket zoekraken tijdens verzending, dan zullen wij alles in het werk stellen om het pakket alsnog bij jou bezorgd te krijgen. Echter: geleden schade door zoekraken of beschadigen tijdens verzending kan niet op Bewuste Box verhaald worden.

Retourneren

Wanneer je de Bewuste Box wilt retourneren, dan kun je dat binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen doen. We stellen het wel erg op prijs als je ons een korte mail met uitleg stuurt; wellicht kunnen wij jouw feedback gebruiken om de Bewuste Box in de toekomst te verbeteren.

Je dient de retourzending zelf te verzorgen. Binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket storten wij je aankoopbedrag en de verzendkosten voor de retournering terug, mits je ons duidelijk informeert over het rekeningnummer waarop je het bedrag wilt ontvangen. Ook is het een absolute voorwaarde dat je de Bewuste Box onbeschadigd, ongebruikt en geheel compleet aan ons retourneert.

Zijn er na aankoop meer dan 14 dagen verstreken, dan kun je alleen met opgaaf van redenen retourneren. We willen je vragen om hierover via mail contact met ons op te nemen, zodat wij jou naar volle tevredenheid verder kunnen helpen.

Ons postadres voor de retournering is:

Bewuste Box
Timmermeesterslaan 23
8014 EJ  ZWOLLE