Over ons

Ik ben Naomi Rowaan, moeder van een dochter, en met mijn moeder Alice Rowaan stel ik voor jou de Bewuste Box samen.

Op zoek naar informatie over bewust ouderschap

Toen ik zwanger was, voelde ik me niet thuis bij de reguliere opties die er zijn als je zwanger bent, gaat bevallen, en voor de tijd daarna. Ik ging op zoek naar alternatieven  die mij een veel prettiger gevoel gaven, zoals het Bewuste Ouderschap, de antroposofie en de Vrije Geboorte-beweging. De informatie die ik heb gevonden, wil ik graag aan je doorgeven via de Bewuste Box, om je op weg te helpen in je zoektocht naar betrouwbare, duurzame en natuurlijke alternatieven.

Wat wil ik je geven met de Bewuste Box?

De Bewuste Box is een vilten cadeautas, gevuld met informatie die ik waardevol vind voor elke (aanstaande) moeder en vader. Deze informatie omvat de belangrijkste onderwerpen om je op weg te helpen met een bewuste beleving van de zwangerschap en de tijd daarna. Naast deze informatie vind je:

  • cadeaus voor jezelf en voor je kindje,
  • flyers en folders van bedrijven die waardevol zijn als je kiest voor een zo natuurlijk mogelijke beleving van het ouderschap, en:
  • samples van natuurlijke producten

 

De Bewuste Box was oorpronkelijk een initiatief van Edith van Duizendhout, en ik zet dit prachtige initiatief sinds 2016 voort. De Bewuste Box is nu een product van Antroposofisch Leven.